Hei, olemme Frescon Oy, vuonna 2004 perustettu terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistukseen keskittynyt perheyritys, Juuremme ja kokemuksemme terveydenhoitotuotteiden valmistuksesta kantautuu kymmenien vuosien päähän.

Sen vuoksi kehitimme Cool-X -tuotteet aktiivisen ihmisen tarpeisiin. Kotimainen Cool-X tuotesarja on ystäväsi lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Tuotevalikoima kattaa tuotteet lihasten palautumiseen, vammojen ensiapuun ja niiden ennaltaehkäisyyn. Tuotteet sopivat niin urheilijoille, fysioterapian ammattilaisille kuin kotikäyttäjille. Kaikki Cool-X tuotteet hoitavat lihaksia ja niveliä turvallisesti ilman lääkeaineita. Tavoitteenamme on tukea Sinun hyvinvointiasi laaja-alaisesti.

Pääosa tuoteperheemme tuotteista on luokiteltu terveydenhuollon tuotteiksi, josta kertoo tuotteiden CE-merkki.

Kaikki lähti kylmägeelistä

Vankka kokemuksemme lihashuoltotuotteiden valmistuksessa sai alkunsa kylmägeelin kehittämisestä.  Cool-X -kylmägeelin alkuperäinen resepti juontaa juurensa innovatiiviseen mieheen 1980-luvulla. Kun lähikaupan kassaneidit valittelivat niskojaan, niin jotain oli tehtävä. Tarpeesta syntyi kipua lievittävä ja lihasjännitystä laukaiseva kylmägeeli, joka on ollut pohjana lähes kaikille nykypäivänä valmistettaville kylmägeeleille.

Tänä päivänä tuon innovatiivisen miehen poika jatkaa isänsä työtä tavoitteena kehittää suomalaisille aina vain parempia tuotteita lihasten ja nivelten hyvinvointiin.

Meille on tärkeintä, että Sinä voit nauttia liikkumisen ilosta