Tarina

Cool-X tuotteet Hämeen sydämestä

Cool-X tuoteperhe on kehitetty palvelemaan aktiivisen ihmisen tarpeita, erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia. Valikoima kattaa tuotteet lihasten palautumiseen sekä vammojen ensiapuun ja niiden ennaltaehkäisyyn.


Tuotteet sopivat urheilijoille, fysioterapian ammattilaisille ja kotikäyttäjille. Kaikki tuotteemme hoitavat lihaksia ja niveliä turvallisesti ilman lääkeaineita. Pääosa tuotevalikoimastamme on luokiteltu terveydenhuollon tuotteiksi ja niillä on CE-merkintä.


Frescon Oy on Cool-X -tuotteiden tukkujakelija. Yrityksemme kuuluu suomalaiseen Frescon Oy -perheyhtiöön. Juuremme terveydenhuolto- ja hyvinvointituotteisiin pohjautuu kymmenien vuosien kokemukseen.

Kaikki lähti kylmägeelistä

Vankka kokemuksemme lihashuoltotuotteiden valmistuksessa sai alkunsa kylmägeelin kehittämisestä. Cool-X Kylmägeelin alkuperäinen resepti juontaa juurensa innovatiiviseen mieheen 1980-luvulla. Kun lähikaupan kassaneidit valittelivat kipeitä niskojaan, niin jotain oli tehtävä. Tarpeesta syntyi kipua lievittävä ja lihasjännitystä laukaiseva kylmägeeli, joka on ollut pohjana lähes kaikille nykypäivänä valmistettaville kylmägeeleille.


Tänä päivänä tuon innovatiivisen miehen poika jatkaa isänsä työtä tavoitteenaan kehittää suomalaisille aina vain parempia tuotteita lihasten ja nivelten hyvinvointiin.


Meille on tärkeintä, että Sinä voit nauttia liikkumisen ilosta.