1. Järjestäjä
Biodem Medical Oy / Cool-X (Jäljempänä “Järjestäjä”), Kaipionmäentie 7, 37570 Lempäälä

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua 13 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

3. Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 13.-31.8.2019 välisenä aikana. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailuajan päätyttyä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Julkaise Instagramissa treeniaiheinen kuva ja lisää siihen tunnisteet #sennäkeenaamasta @coolxtuotteet. Profiilisi tulee olla julkinen, jotta kuvasi näkyvät myös meille.

5. Palkinnot ja ehdot
Kilpailun voittona arvotaan Cool-X tuotepaketti, joka sisältää Kylmä-Kuuma Voiteen, Kipuvoiteen sekä Kylmägeeli-tuubin. Arvo noin 35 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Voittaja arvotaan 2.9.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Instagramin kautta yksityisviestillä ja palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan voittajalle sovitusti, eikä siitä synny kuluja voittajalle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, eikä sitä järjestetä yhteistyössä sen kanssa.