1. Järjestäjä
Biodem Medical Oy / Cool-X (Jäljempänä “Järjestäjä”), Kaipionmäentie 7, 37570 Lempäälä

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua 13 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

3. Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 25.10-30.10.2019 välisenä aikana. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailuajan päätyttyä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Seuraa meitä Facebookin tai Instagramin tileillämme @coolxtuotteet ja vastaa arvontakuvaan kommenttina, miksi Cool-X tuotepaketti olisi erityisen hyvä juuri sinun Isällesi.

5. Palkinnot ja ehdot
Kilpailun voittona arvotaan Cool-X tuotepaketti, joka sisältää heijastavan Cool-X repun, Sport Ensiapulaukun sekä Kylmä-Kuuma Voiteen. Arvo noin 60 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Voittaja arvotaan 31.10.2019 kaikkien kommentin jättäneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookin tai Instagramin kautta yksityisviestillä ja palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan voittajalle sovitusti, eikä siitä synny kuluja voittajalle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, eikä sitä järjestetä yhteistyössä niiden kanssa.