1. Järjestäjä
Biodem Medical Oy / Cool-X (Jäljempänä “Järjestäjä”), Kaipionmäentie 7, 37570 Lempäälä

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua 13 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

3. Kilpailuaika
Kilpailuun voi osallistua 27.10.-3.11.2020 välisenä aikana. Kilpailuun ei voi osallistua kilpailuajan päätyttyä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Tilaa uutiskirjeemme kilpailuaikana tilauksen yhteydessä, sosiaalisessa mediassamme nähtävien kampanjan mainosten tai kotisivujemme www.cool-x.fi kautta. Tai siirry suoraan kampanjasivulle.

5. Palkinnot ja ehdot
Arvomme kaikkien kampanja-aikana uutiskirjeemme tilanneiden uusien tilaajien kesken 50 kpl Cool-X Kylmä-Kuuma voiteita (arvo 12,90 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Voittajat arvotaan heti kampanjan päätyttyä, viimeistään 5.11.2020. Voittajille ilmoitetaan sähköpostin kautta ja palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan voittajalle sovitusti, eikä siitä synny kuluja voittajalle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä kerää arvonnan yhteydessä henkilötietoja asiakasrekisteriinsä. Arvontaan osallistujat luovuttavat tietonsa omasta halustaan ja heidän tulee hyväksyä samalla markkinointilupa. Luvan voi peruuttaa milloin tahansa perumalla uutiskirjetilauksen viestien alareunasta löytyvästä “Peruuta tilaus” -linkistä.

Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, eikä sitä järjestetä yhteistyössä niiden kanssa.