1. Järjestäjä
Biodem Medical Oy / Cool-X (Jäljempänä “Järjestäjä”), Kaipionmäentie 7, 37570 Lempäälä

2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua 13 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

3. Kilpailuaika
Cool-X Joulukalenterissa järjestetään useita tuotearvontoja joulukuun aikana. Kilpailuihin voi osallistua 1.12.-25.12.2019 välisenä aikana. Yksittäinen kilpailu on julkaisuhetkestä voimassa 2 vuorokautta eli 48 tuntia. Kilpailuihin ei voi osallistua kilpailuajan päätyttyä.

4. Kuinka osallistua kilpailuun
Seuraa meitä Facebookin tai Instagramin tileillämme @coolxtuotteet ja vastaa arvontakuvaan kommenttina kysyttyyn kysymykseen.

5. Palkinnot ja ehdot
Kilpailun voittoina arvotaan Cool-X tuotteita. Voittaja arvotaan kaikkien Cool-X sometilileillä kilpailukuvia kommentoineiden kesken. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muuksi palkinnoksi. Palkintoa ei toimiteta ulkomaille.

Voittaja arvotaan muutama päivä kilpailun päätyttyä, kuitenkin viimeistään 30.12.2019. Voittajalle ilmoitetaan voitosta Facebookin tai Instagramin kautta yksityisviestillä ja palkinnon toimittamisesta sovitaan erikseen. Palkinto luovutetaan voittajalle sovitusti, eikä siitä synny kuluja voittajalle. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, järjestäjä pidättää oikeuden arpoa uusi voittaja.

Säännöt ja järjestäjän niiden perusteella tekemät päätökset sitovat kaikkia osallistujia. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.

6. Arpajaisvero
Järjestäjä maksaa palkinnon arpajaisveron.

7. Julkisuus ja markkinointi
Järjestäjä ei kerää kilpailun yhteydessä osallistujarekisteriä eikä markkinointilupia. Arvonta ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, eikä sitä järjestetä yhteistyössä niiden kanssa.