Pelastakaa Lapset – Joulujuoksu 2.12. Cool-X mukana menossa!

Joulujuoksu on Pelastakaa Lapset ry:n ja Runner’s High:n järjestämä tapahtuma, jolla kerätään varoja kotimaan hädänalaisten lasten auttamiseksi. Cool-X on mukana tukemassa tapahtumaa palkintojen lahoittajana.

Cool-X -palkintojen jakajana tapahtumassa nähdään huikea Emilia Lahti. Emilia on sovelletun positiivisen psykologian asiantuntija ja sisukas urheilija. Tällä hetkellä Emilia valmistautuu yli 2000 kilometriä pitkään Uuden-Seelannin halkijuoksuun, joka on osa hänen luotsaamaansa Sisu Not Silence -kampanjaa. Sen tavoitteena on murtaa hiljaisuus parisuhde- ja seksuaaliväkivallan ympärillä, rohkaista niistä kärsineitä sekä edesauttaa nollatoleranssin kulttuurin syntyä kaikenlaisen väärinkohtelun suhteen. Emilia palkittiin Vuoden Nuoret Menestyjät 2017 gaalassa. Emiliaan voit tutustua hänen sivuillaan www.emilialahti.com

Tule mukaan viettämään iloista urheilupäivää 2. joulukuuta Helsingin Finlandia-talolle. Joulujuoksun yhteislähtö starttaa klo 15 ja reitti kiertää kauniin Töölönlahden ympäri. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille  ja kuntoisille, sillä matkan voi juosta tai kävellä. Pukeutumalla jouluiseen asuun voit osallistua myös naamiaiskilpailuun. Kolme nopeinta naista ja miestä sekä kolme parhaiten pukeutunutta palkitaan.

www.joulujuoksu.fi