Osallistu kuvakisaamme!

Näin osallistut #KevättäJaloissa -kuvakisaamme Instagramissa

1. Ota kuva jaloistasi ulkona lenkillä, kävelyllä tai missä tahansa aktiviteetissa

2. Jaa kuvasi Instagramissa tunnisteella #KevättäJaloissa ja @coolxtuotteet 10.-22.4.2018. Varmistathan, että tilisi on julkinen, jotta kaikki voivat nähdä kuvasi.

3. Seuraa @coolxtuotteet-tiliä Instagramissa, niin voimme olla yhteydessä sinuun, mikäli kuvasi voittaa!

Kilpailuaika on 10.-22.4.2018 ja kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Cool-X -tuotepaketti.

Säännöt

1. Kilpailun järjestää Frescon Oy.

2. Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun voi osallistua jakamalla ja merkitsemällä kuvansa #KevättäJaloissa-hästägillä.

3. Sama henkilö voi osallistua kilpailuun halutessaan useammalla kuvalla, mutta yksi henkilö voi voittaa vain kerran. Osallistua voi vain julkisella Instagram ja Twitter-profiililla, yksityisen profiilin kautta merkityt kuvat eivät näy järjestäjälle eikä niillä voi näin ollen osallistua kilpailuun.

4. Kilpailuaika on 10.-22.4.2018. Voittajat arvotaan 23.4.2018. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu kuvan perille saapumisesta kilpailuaikana on osallistujalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä virheistä tai muista osallistumisesteistä.

5. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan Cool-X -tuotepaketti. Paketti toimitetaan voittajille postitse.

6. Voittajille ilmoitetaan voitosta Instagramissa. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi. Järjestäjä voi kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

7. Osallistuja suostuu siihen, että järjestäjä voi käyttää osallistujan kilpailujulkaisua, osallistujan nimeä/nimimerkkiä, osallistujan kilpailukuvaa, missä tahansa kilpailuun liittyvässä julkaisussa. Kuvan käyttöön kysymme erikseen luvan sen postanneelta henkilöltä.

8. Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, joka aiheutuu osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei voi ylittää palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

9. Osallistujien henkilötietoja käsitellään henkilötietolain ehtojen mukaisesti. Osallistumalla kilpailuun osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää palkinnon voittaneen nimeä / nimimerkkiä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä tiedotuksessa eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta.

10. Järjestäjä pidättää oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *