Kylmää ja kuumaa – Jaakko Hänninen ja pyöräilijän lihashuolto

Pyöräilijä Jaakko Hänninen tietää huolellisen lihashuollon tärkeyden. Vaihtelevat olosuhteet ja ilmasto tuovat usein haasteita lihaksille ja nivelille. Lue miten Cool-X -tuotteet olivat Jaakon apuna Mallorcan ja Espanjan Denian harjoitusleireillä niin kylmä- kuin lämpöhoitona.

“Joulukuun alussa matkustin ensimmäiselle parin viikon peruskestävyysleirille Mallorcalle. Cool-X -tuotteista Mallorcalla käytössä oli päivittäin Relaksoiva Yrttivoide ja Lämpövoide. Polvet kylmettyvät helposti viileästä Espanjan talvi-ilmasta ja ajoviimasta, joten käytin Lämpövoidetta lenkeillä tehostamaan polvien verenkiertoa. Lenkin jälkeen levitin jaloille Relaksoivaa Yrttivoidetta.

Olin Suomessa joulun ja uuden vuoden, kunnes oli toisen etelän leirin aika. Tällä kertaa Deniassa koko TWD-Länkenin joukkueen kanssa. Nyt tein jo tehoharjoituksia, sillä kilpailukauden on aika startata varsinaisesti helmikuun 10. päivä Ranskassa. Ilmat olivat Deniassa paljon Mallorcaa lämpimämpiä. Cool-X -tuotteista kovimmassa käytössä oli Kylmägeeli, jolla viilensin reidet ja pohkeet lenkkien jälkeen. Leirin puolessa välissä ilmaantunutta ajoviimasta johtunutta hartiakipua hoidin levittämällä harjoituksiin Lämpövoidetta.”

Toivotamme Jaakolle hyvää kilpailukauden alkua! Seuraa Jaakkoa Instagramissa ja Twitterissä

Kuvasta kiitos TWD-Länken