Joulujuoksussa Cool-X -kumppanina vuoden nuori menestyjä Emilia Lahti

Pelastakaa Lapset IceBug Joulujuoksussa juostaan 2.12.2017 hyvän asian puolesta. Siksi tuntuikin luontevalta saada tapahtumaan Cool-X edustajaksemme palkintoja jakamaan Emilia Lahti. Emilia on sovelletun positiivisen psykologian asiantuntija, joka valmistautuu 2400 kilometriä pitkään Uuden-Seelannin halkijuoksuun. Juoksu on osa hänen luotsaamaansa Sisu Not Silence -kampanjaa. Kampanjan tavoitteena on murtaa hiljaisuus parisuhde- ja seksuaaliväkivallan ympärillä, rohkaista niistä kärsineitä sekä edesauttaa nollatoleranssin kulttuurin syntyä kaikenlaisen väärinkohtelun suhteen. Emilia palkittiin työstään Vuoden Nuoret Menestyjät 2017 gaalassa.

Emilialle juoksu on osa suurempaa kokonaisuutta ja keino tuoda tietoisuutta tärkeälle asialle.

“Me ihmiset rajoitamme mielessämme usein mihin pystymme. Voimme kuitenkin löytää voiman itsestämme. Tavoitteiden saavuttaminen on helpompaa, kun on ajatus minkä vuoksi asioita tekee.”

Joulujuoksussa mukana oleminen on on Emilialle sydämen asia.

“On tärkeää, että ihmiset tulevat yhteen ja otetaan yhdessä vastuuta yhteisön tapahtumista. Joulujuoksun kaltaiset tapahtumat luovat yhteisöllistä sitkoa ja valoa pimeyden keskelle. Sitä valoa, mitä meissä kaikissa on sisällä.”

Emiliaan ja Sisu Not Silence -kampanjaan voit tutustua osoitteessa www.emilialahti.com

Lisätietoa Joulujuoksusta www.joulujuoksu.fi