Cool-X yhteistyössä kenttäratsastaja Johanna Pohjonen

 

Johanna Pohjonen on 18-vuotias lupaava, jo junioreissa ja poneissa menestystä niittänyt kenttäratsastaja Espoosta. Tämän vuoden päätavoite Conner K -ruunan kanssa on Nuorten ratsastajien EM-kilpailut heinäkuussa Ranskassa. Tamma Claned Cayenne hakee tänä vuonna vielä rutiinia vesiesteillä ja lähtee tositoimiin toivottavasti ensi kilpakaudella.

 

Kenttäratsastus on haastavaa lihashuollon osalta. Ratsastajan niska- ja hartiaseutu, käsivarret, olkapäät, reidet, pohkeet ja selkä joutuvat kovalle rasitukselle. Kovan treenin jälkeen voivat myös vatsalihakset olla maitohapoilla.

 

Ennen Cool-X -tuotteisiin tutustumista Johanna hoiti lihaksiaan lähinnä venyttelemällä sekä käymällä hierojalla ja kiropraktikolla. Kilpakaudella ei voinut käyttää mitään lääkeaineita sisältäviä kipugeelejä, koska niissä on mukana kiellettyjä aineita. Nyt lääkeaineettomat ja näin doping-vapaat Cool-X -tuotteet ovat aina mukana matkassa myös kilpakaudella.

Johannan ehdoton suosikki Cool-X -sarjasta on Lämpövoide, joka rentouttaa kipeitä lihaksia. Johanna kertoo laittavansa voidetta lihaksiin ennen treeniä ja lämpövaikutus tuntuu heti lihasrasituksen alkaessa. Tuote on omiaan erityisesti niska- ja hartiaseutuun sekä alaselkään.

 

“Cool-X Lämpövoide on suosikkini ja rentouttaa kivasti koko kolmen päivän kisan aikana.” -Johanna

 

Myös hevoset ovat päässeet tutustumaan Cool-X -tuotteisiin. Johanna kertoo Pikakylmäpussien olevan erinomaisia maasto-osuuden jälkeen hevosen pienien kolhujen ja osumien ensiavussa.

Cool-X toivottaa Johannalle ja Conner K:lle hyvinvoivaa ja menestyksekästä treeni- ja kilpakautta!