coolx_physiowrap

Cool-X Sidontakelmulla on nopea ja helppo sitoa kylmäpussi sekä saada aikaan kompressioside venähdys, nyrjähdys ja murtumatilanteissa.

Sidontakelmu on monipuolinen apuväline niin ammattikäyttäjille kuin urheiluhuoltajille. Sitä on helppo käyttää, ei tarvita teippiä, saksia eikä hakasia. Sidontakelmu ei takerru ihoon tai ihokarvoihin kiinni ja on hygieeninen.

Kylmä-koho-kompressio hoidolla nopeutetaan paranemisaikaa ja vähennetään turvotuksen muodostumista. Lue lisää täältä.

Käyttöohjeet:

Cool-X Sidontakelmu kylmäkompressiositeenä:

Aseta kangas ihon ja kylmäpussin väliin ennen kylmäpussin sitomista. Voit myös rullata sidontakelmua löysästi vaurioituneen alueen ympärille, ennen kylmäpussin asettamista, suojaamaan ihoa paleltumalta. Sidontakelmu tarttuu vain itseensä. Pidä kelmua toisella kädellä paikallaan, kun aloitat sitomisen. Älä rullaa sidontakelmua liian tiukalle, että veri pääsee kiertämään. Huomioi, että kelmu kiristyy itsestään hieman sidonnan aikana. Katkaise sidontakelmu painamalla rullaa vinottain kelmua vasten. Nosta raaja koholle.

Kokeile myös:

  • Suihkusuoja: Sidontakelmulla on helppo suojat kipsit, leikkaushaavat, joita ei saa kastella.
  • Suojaava side: Sidontakelmulla voi muodostaa okluusiositeen paksuille voiteille, joiden imeytyminen kestää pitkään.
  • Eläinten haavanhoito: Tassuissa olevat haavat suojattua kosteudelta ja lialta ulkona käytäessä. Sidontakelmu pysyy hyvin tassuissa kiinni ja on helppo irrottaa, koska se ei tartu karvoihin kiinni.

VAROITUKSET:

  • Liian vahva puristus saattaa johtaa verenkierron heikkenemiseen ja pehmytkudoksen vaurioitumiseen. Tarkasta, että veri kiertää eivätkä raajat mene valkoisiksi ja kylmiksi.
  • Mikäli ihon tuntoaistit ovat heikentyneet, hoitoaika ei saisi ylittää 20 minuuttia.

Pakkauskoko:
Aloituspakkaus: kahva + 100 m kelmurulla
Täyttöpakkaus: 2 kelmurullaa (100m)